Pomagaj nam

Združene skupaj na koncu sveta…

Ta odprava in celoten projekt sta mogoča le z radodarno pomočjo čudovitih posameznikov in posameznic, organizacij in podjetij, ki verjamejo v naše cilje in uživajo v tem, da so pomemben del naše avanture.

Več načinov je, kako nam lahko pomagate uspeti, nadvse pa smo zares hvaležne vsem, ki sledite naši odpravi in dovolite, da to izkušnjo delimo skupaj z vami. Prosimo, spremljajte nas na spletni strani in družbenih omrežjih – veliko vznemirljivih novih orodij bomo uporabljale, da vam približamo odpravo!


povej naprej

Potovanja na severna območja so draga in ta odprava, kot večina njih, bo mogoča le s pomočjo komercialnih sponzorstev. Prepričane smo, da vam lahko kot ekipa veliko ponudimo v zameno za za vašo investicijo in hkrati zagotavljamo povezavo, ki ima konkretno vrednost. S klikom na spodnji gumb si lahko ogledate našo sponzorsko brošuro in jo tudi delite z vsemi tistim, za katere menite, da bi jih morda zanimalo sodelovanje z nami.

Trgovina in Doniraj

Lansirale smo lastno kampanjo za množično financiranje, da pomagamo pokriti stroške priprav v Omanu, načrtovane za februar 2017. Prosimo, poglejte našo ponudbo – z vsakim paketom, ki ga kupite, nam pomagate pri uresničevanju tega projekta. Pridružite se naši širši ekspedicijski družini, uživajte v širokem spektru ekskluzivnih izkušenj in nam hkrati pomagajte doseči cilj … ali pa « le » donirajte, če želite!