Ενωμένοι μαζί στα πέρατα της γης ...

Αυτή η αποστολή και οι σκοποί που επιδιώκει θα είναι πραγματοποιήσιμη μόνο μέσω της γενναιόδωρης χορηγίας και υποστήριξης ατόμων, οργανώσεων και επιχειρήσεων που πίστεύουν στους στόχους μας και που θέλουν να έχουν έναν πιο ενεργό ρόλο στην περιπέτειά μας.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να μας βοηθήσετε να επιτύχουμε τον σκοπό μας, αλλά - πάνω από όλα - πραγματικά εκτιμούμε όσους από εσάς ακολουθείτε την περιπέτειά μας, επιτρέποντας μας να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας μαζί σας. Σας παρακαλούμε να συνεχίσετε να παρακολουθείτε την προόδό μας μέσω της ιστοσελίδας μας και των μέσων κοινωνικής δυκτίωσης - αφού η χρήση αυτής της τεχνολογίας θα σας φέρει όλο και πιο κοντά στην ομάδα μας!


ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ

Έχουμε ξεκινήσει την δική μας εκστρατεία συμμετοχικής χρηματοδότησης για να μας βοηθήσει να καλύψουμε το κόστος της εκπαίδευσης της αποστολής μας στο Ομάν, που έχει προγραμματιστεί για τον Φεβρουάριο του 2017. Παρακαλώ ρίξτε μια ματιά στα «υποστηρικτά πακέτα» που είναι διαθέσιμα. Με κάθε πακέτο που αγοράζετε βοηθάτε άμεσα το έργο μας. Γίνεστε μέλος της ευρύτερης οικογένειας της αποστολής, όπου θα μπορείτε να απολαύσετε μια μεγάλη ποικιλία από αποκλειστικές εμπειρίες και ταυτόχρονα να μας βοηθήσετε να επιτύχουμε τον στόχο μας ... ή απλά να κάνετε μια δωρεά αν αυτό επιθυμείτε! 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΧΟΡΗΓΙΑΣ ΜΑΣ

Το ταξίδι στις πολικές περιοχές είναι ακριβό και γι'αυτό η δίκη μας αποστολή, όπως και οι περισσότερες, μπορεί να γίνουν μόνο εφικτές μέσω των εμπορικών χορηγιών. Είμαστε βέβαιες ότι ως ομάδα έχουμε πολλά να προσφέρουμε ως αντάλλαγμα της χορηγίας σας. Παρακαλώ ρίξτε μια ματιά στο πακέτο χορηγίας μας κάνοντας κλικ στο παρακάτω κουμπί, ή προωθείστε το σε κάποιον άλλο που μπορεί να ενδιαφέρεται να συνεργαστεί μαζί μας.

 


ROLL CALL OF HONOUR

Αυτά τα υπέροχα άτομα έχουν υποστήριξει γενναιόδωρα τις προσπάθειές μας για να πετύχουμε αυτή τη φιλόδοξη και γεμάτη μηνύματα αποστολή. Σας καλωσορίζουμε στην Virtual ομάδα μας με ευγνωμοσύνη. Υπάρχουν κάποιοι που ζήτησαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους - το λιγότερο που μπορούμε να πούμε είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ!

JAMA BEST

LOUISE KONARIS

MIRIAM MOZGAN

LIBBY RUFFLE

JESSICA HEPBURN

JEAN SINCLAIR

ANKIT CHOPRA

STEPH KILTIE

MDFAKHRO

IEVA LAURAITYTE

SIMON DANNATT

DAVID DUNN

ANKE WODARG

 

JASMINA KULL

VANESSA COATES

CORRIN WALTERS

MARYCRUZ OLVERA

TANIA SIMPSON

SUJIDR

SAMPZULS

KERSTIN LOEHMANN

MARK MCDOWELL

JONATHAN SMITH

MAZEN ABD RABBO

RACHEL PEARSON

JOAN O'NIELL